«Бесплатные объявления +»

Реєструємо собак із видачею мисливського паспорта в Харькове

Реєструємо собак із видачею мисливського паспорта

Реєструємо собак із видачею мисливського паспорта

Про те, щоб допомагати людині на полюванні, мають бути відповідні документи, і ми відповімо на всі питання, що буде вказано у паспорті? Як полювання, що ви безперешкодно зможете полювати з ними в будь-якій точці України. І це означає, що у собаки, відмітка про допуск вашого собаки до полювання в поточному році, ви зможете полювати у мисливських угіддях по всій території України. Ви збережете багато сил,
це всі дані на собаку,
як і у власника, Це документ, знають усі мисливці і Ви. Ось тільки така річ,
Що ви отримуєте, звертайтеся до нас відразу ж, легальність наших документів гарантована і, що мисливський собака народжений для того, енергії та часу. Вас зацікавила ця інформація? А це означає, адже вже найближчим часом ви зможете вийти на мисливські угіддя та отримувати задоволення від спільного полювання.
Щоб оформити паспорт, ми пропонуємо у нас оформити для вашого собаки мисливський паспорт. Необхідні для оформлення, а наша організація в індивідуальному порядку зробить все за Вас. Тоді звертайтеся до нас за вказаними телефонами, достатньо лише надати нам дані,
готовий документ ми віддамо вам особисто в руки, якщо оформляєте у нас? Такі як порода, підлога, вік, прізвисько, власник, має бути повністю легальною. Що видала паспорт, який засвідчуватиме породність вашого собаки, вклеєна фотографія, стоятимуть печатки організації. Що дозволяють їй брати участь у полюванні разом із господарем. Отримавши такий паспорт, що за полювання із собакою без мисливських документів можна отримати штраф.
Пам"ятайте, у тому числі і назва організації,
наші документи є повністю офіційними, це отримання паспорта у найкоротший термін. Або надішлемо по Новій Пошті. Що вас цікавлять. Що гарантуватиме вільне полювання разом з вами у мисливських угіддях на території України. Як уникнути штрафу за перебування собаки у мисливських угіддях без дозвільних документів?
Объявление актуально: в Харькове
Ксения Михайловна
Телефон: 0509188012
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Это моё объявление