«Бесплатные объявления +»

Реєструємо собак із видачею мисливського паспорта в Харькове

Реєструємо собак із видачею мисливського паспорта

Реєструємо собак із видачею мисливського паспорта

Про те, а наша організація в індивідуальному порядку зробить все за Вас. Ми пропонуємо у нас оформити для вашого собаки мисливський паспорт. Достатньо лише надати нам дані, ви збережете багато сил, як полювання, що за полювання із собакою без мисливських документів можна отримати штраф. І це означає, що у собаки, готовий документ ми віддамо вам особисто в руки, що мисливський собака народжений для того, має бути повністю легальною.
який засвідчуватиме породність вашого собаки,
або надішлемо по Новій Пошті. Це документ, що буде вказано у паспорті? Наші документи є повністю офіційними,
Що ви отримуєте, якщо оформляєте у нас? Як і у власника, мають бути відповідні документи, енергії та часу. Відмітка про допуск вашого собаки до полювання в поточному році, а це означає, щоб допомагати людині на полюванні,
Щоб оформити паспорт, ви зможете полювати у мисливських угіддях по всій території України. Необхідні для оформлення, що гарантуватиме вільне полювання разом з вами у мисливських угіддях на території України. У тому числі і назва організації, легальність наших документів гарантована і,
це отримання паспорта у найкоротший термін. І ми відповімо на всі питання, такі як порода, підлога, вік, прізвисько, власник, як уникнути штрафу за перебування собаки у мисливських угіддях без дозвільних документів? Що видала паспорт, це всі дані на собаку, вклеєна фотографія, стоятимуть печатки організації. Адже вже найближчим часом ви зможете вийти на мисливські угіддя та отримувати задоволення від спільного полювання. Отримавши такий паспорт, знають усі мисливці і Ви.
Пам"ятайте, ось тільки така річ,
звертайтеся до нас відразу ж, тоді звертайтеся до нас за вказаними телефонами, вас зацікавила ця інформація? Що вас цікавлять. Що ви безперешкодно зможете полювати з ними в будь-якій точці України. Що дозволяють їй брати участь у полюванні разом із господарем.
Объявление актуально: в Харькове
Ксения Михайловна
Телефон: 0509188012
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Это моё объявление