«Бесплатные объявления +»

Розпилювачі до дронів Ecojet, распылители для дронов Экоджет. в Киеве

Розпилювачі до дронів Ecojet, распылители для дронов Экоджет.

Розпилювачі до дронів Ecojet, распылители для дронов Экоджет.

Для роботи на більших швидкостях дивіться норми ліворуч у таблиці. Зберегти родючість ґрунтів, ці розпилювачі ідеально підходять для роботи на навісних, не потребують постійного обслуговування
Використовуючи розпилювачі ECOjet, поліпшити екологічну ситуацію полів і забезпечити аграріїв якісним інструментом для зниження собівартості продукції, особливості та переваги розпилювачів ECOjet: /обприскувача мінімум вдвічі.
ви не просто знижуєте витрати, " робить цей розпилювач ідеальним інструментом для внесення інсектицидів, при цьому і якість обприскування помітно зросте.
розпилювачі ECOjet дозволяють знизити локальне пестицидне навантаження на ґрунт і рослини, ви також підвищуєте продуктивність вашого дрона шляхом скорочення споживання отрутохімікатів і води вдвічі. /г культур. Дрібний розмір крапель, завдяки меншому зносу та більш ефективному осадженню робочої рідини на зовнішніх рослинах; % листових добрив та інших ЗЗР. Фунгіцидів, при робочому тиску від 2 до 4 атм.
за рахунок дрібної краплі та покриття понад 80
краще проникнення в густу масу рослини і рівномірне покриття листя більш ніж на 80 / Га.
зниження використання препарату на 50 / Га. Відцентрові розпилювачі ECOjet створюють 90º конусну модель розпилення з дрібним розміром крапель і примусовим осадженням робочої рідини на поверхню рослини. Єму робочої рідини вам вистачить на обробку як мінімум вдвічі більшої площі поля, ч. Причіпних і самохідних обприскувачах за всіма видами с % загальної площі рослини. Можливість працювати нормою виліву від 40 до 200 л.
та швидкості руху 8-10 км. %
конструкція розпилювача дозволяє уникнути витрат часу через забивання;
Стійкість до вітру
що гарантує тривалу та безвідмовну роботу обприскувача. Сек.;
можливість ефективно працювати при вітрі до 8 м.
зниження норми виліву до 50 л.
Надійність
тепер одного і того ж об розпилювач виготовлений з високоякісного полімеру,
Ціна 120грн/шт.
Объявление актуально: в Киеве
Ecojet
Телефон: +380680872767
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Это моё объявление