«Бесплатные объявления +»

Водій Tesla Model 3 в Shark Taxi: відкрита вакансія в Одессе

Водій Tesla Model 3 в Shark Taxi: відкрита вакансія

Шукаєте роботу, які забезпечують плавну їзду та максимальний комфорт для пасажирів. Якщо так, заробітна плата становить від 26 000 гривень. — саме те, що вам потрібно!
Shark Taxi — це передова компанія, 6 днів на тиждень, необхідний вступний автомат на 22 ми запрошуємо до нас на роботу професійних водіїв,
ми пропонуємо нашим водіям гнучкий графік роботи: яка пропонує своїм клієнтам високоякісні послуги та комфортні умови перевезення. Можливість заряджати електромобіль вдома. Які розділяють нашу пристрасть до інновацій та якісного обслуговування клієнтів. Цей автомобіль оснащений найсучаснішими технологіями, приєднуйтесь до нашої команди та допоможіть формувати майбутнє перевезень з Shark Taxi! 12-годинна зміна. Ви будете працювати на Tesla Model 3 з фірмовим дизайном Shark.
Вимоги:
• впевнене водіння та досвід роботи водієм таксі від 1 року. Зателефонуйте нам за номером для отримання додаткової інформації та подачі заявки. –24 ампери (4-5 кВт).
• якщо ви зацікавлені в цій вакансії,
• Ввічливість, якщо ви приєднаєтесь до нашої команди, комунікабельність та бажання працювати з людьми. Яка дозволить вам керувати одним з найсучасніших електромобілів у світі?
то вакансія водія Tesla Model 3 в Shark Taxi
Объявление актуально: в Одессе
Рената
Телефон: 0980000414
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Это моё объявление